Smärta

Idag har jag varit hemma har ont i en tand, varför vill inte smärta låta mig vara?! Ska hem till mamma snart för att vara där i helgen, det ska bli mysigt. Jag vet inte riktigt än vad jag ska göra i helgen finns en hel del alternativ men jag är rätt trött efter denna vecka, så får se vad som händer.

Gråta

Jag nu ska jag titta på doctor House och gråta

Viktigt och en fantastisk Lillasyster

Jag har nog världens finaste lillasyster, hon vet vad man ska göra när något inte är som det inte borde vara. Man pratar med storasyster om det, som vet hur man ska fixa det mesta. I helgen hängde hon med mig ut på balkongen när jag skulle röka och jag förstod inte först vad det var för hon brukar inte hänga med mig ut, för hon är i mot rökning vilket är väldigt bra. Hon berättade att hon hade en kompis som höll på med bantningstabletter. Denna tjej som sysslade med det är väldigt smal och tappat väldigt mycket i vikt den senaste tiden och har även börjat kräka. Min lillasyster mådde själv inte bra över detta att veta om att en kompis sysslar med sådant. Hon hade en vän som kom över hitt och vi bestämde att de två skulle gå till deras skolsköterska för att deras vän kan ju inte fortsätta med detta. De gjorde det nu i veckan och hennes föräldrar vet om det och hon ska få hjälp nu, för att få problem med mat när man är tretton år är inget bra. Det kan sitta i resten av livet i värsta fall. Jag vet om vilket helvete det kan bli. Man kan komma att leva med dessa tankar resten av livet och aldrig mer kunna njuta av maten. Man kan tycka det är gott men man får ångest över det ändå. Blir det riktigt ila så kan man dö av det. Jag vill inte att någon ska få problem med detta, men det blir bara vanligare och vanligare. Jag vet om att många vill vara smala men alla kan inte bli det och är man redan smal ska man inte försöka gå ner i vikt. Man ska äta hälsosamt och träna på en lagom nivå men jag vet själv om hur svårt det kan vara. Man vill se bra ut, man vill vara perfekt. Men vi är alla perfekta på vårt eget sätt. Gäller bara att försöka förstå det. Men alla kan inte det och jag skulle önska att alla dessa som inte kan förstå detta ska få hjälp. För det är ett jävla träsk att hamna i om får en ätstörning. Som tur är kan man bli frisk fast att alla inte kan bli det, men många blir det. För ingen vill innerst inte leva med en ätstörning. Det finns de som lever med en pro ana och pro mia filosofi. Men jag tror inte på det, jag tror att det är en ätstörning som har gått för långt och det är därför visa lever efter dessa två filosofier. Men det kan verkar vara de bästa filosofierna som finns men det är verkligen bara skit och inget annat.         


Ont, ont & ont

Jag håller på att dö känns det som, har så jäkla ont i magen. Klarade inte av att ta mig till skolan idag, har bara gråtit idag och stoppat i mig kanske lite för många värktabletter. Jag klara rätt mycket smärta men även jag har min gräns. Nu är den nåd. Orkar inte ta mig till vårdcentralen heller för att få ut nya starka smärtstillande tabletter.


Igår var en bra dag, jag fick hit Amanda och vi drack thé och snackade en massa skit. Det finns så mycket skit i Höganäs. Men finns inte mycket att göra något åt det. Ska flytta härifrån när jag har tagit studenten. Jag och Amanda har funderat på att åka utomlands när jag har tagit studenten. Ta första bästa flyget till Thailand och inte boka någon biljett hem eller något boende och bara se vad som händer. Vi skulle båda behöva det, börja på en ny kula. Livet måste få vara lite spännande. Man kan inte hela tiden göra det alla förväntar sig att man ska göra.


Amanda var super gullig mot mig igår för jag skulle ju göra raggmunkar som sagt tidigare, inte världens roligaste grej att göra. Hon hjälpte mig med det och det tog en time att laga. Utan henne hade jag gett upp det. PÅ kvällen såg jag på top model. Jag är så avundsjuk på hur de ser ut, själv är man bara så kort.


Idag ska jag bara vila och försöka däcka mig själv till sömn inatt för jag orkar inte ha en till natt som denna för jag bara vände mig hela tiden i sängen och blev nästan tokig på smärtan men ville inte väcka pappa för att åka in till sjukhuset som vi har gjort tidigare. Men får se hur det går inatt.      


Jaja skola nu

Nu har jag en till dag när jag är duktig, är i skolan nu och ska ha kommunikation. Första gången på ett halvår nu. Är en mycket att ha att göra dag idag, ska till apoteket och till biblioteket. Men det får gå sedan ska ajg försöka få till tid med Amanda att ta en cigg idag om det nu är möjligt.

Fight med pappa

Hade nyss en fight med pappa angående maten ikväll. Slutade med att jag fick muta honom med raggmunkar till mat i morgon för att få laga quarnfärssås ikväll. Han har sagt att han aldrig skulle äta det men jag var sugen på det för jag äter som sagt inte fyrbenta djur längre, ska inte göra det under detta året. Jag mår mycket bättre nu när jag har slutat med det. Min mage klara inte kött sm kommer från fyrbenta djur, den blir helt förstörd. Min mage klara inte mycket, den klagar över det mesta. Jag är även laktosintolerant vilket gör att jag måste tänka på allt jag stopar i mig. Den gillar inte alkohol heller men det gillar jag så det är en av de få saker jag stopar i mig fast att min mage strejka över det. Men man måste una sig något.

Linnea goes Life!

Jag kan inte riktigt förstå det men jag har tagit tag i mitt liv på allvar nu! Jag har börjat reda ut en hel del frågetecken. Det känns skönt. Jag måste börja kontrollera mitt eget liv. Låta mig själv göra de saker jag vill och inte låta mig själv hindra mig för att jag inte vågar eller det går i mot någon jente-lag. Jag kan och ska vara stolt över mig själv.  


Vatten, vatten & vatten

Nu ska jag börja dricka fyra stycken halv liters vattenflaskor om dagen har jag lovat min läkare. Om jag lovar något så håller jag mig till det, vilket jag måste göra nu. Det får funkar, jag är nog den värsta människan i världen när det gäller att dricka vatten. Gör i stort sätt aldrig det. Bättre för än aldrig. Vatten smakar ju inget så det borde egentligen inte vara några problem.  

Duktig Linnea

Jävlar i mig vad jag är duktig, första riktiga skoldagen på mycket mega lång tid. Det gick väll bra, kul att träffa lite vänner från klassen. Finns ju en i min klass som blir 18 år på onsdag. Det är en toppen finemang ålder att fylla. Önskar att jag hade kunnat vara det resten av mitt liv. Kanske skulle det bli tråkigt men arton känns så bra på något magiskt sätt. Man kan komma undan med så mycket dumheter man hittar på men sen när man fyller tjugo då är det aja baja som gäller och det gillar jag inte.   


Oh just det jag har skrivit ett CV idag! Fy fan vad jag är stolt över mig själv har även plockat undan kläder... vad tar det åt mig?! Jag som inte brukar vara så här duktig hemma. Hm tålls att tänka på.  


Skola

Nu ska jag sticka iväg till skolan, har inte varit där på mega länge!

Hm vad ska man inte säga?!

Nu har man varit smart igen. Känner det inte nu men i morgon kommer jag vara bäng i huvudet och i kroppen som en sengångare.  Shit happends!

Lördagens outfit

I lördag hade jag denna svarta klänning som man inte ser så bra på bilden och en svart spetskofta till. Brukar vara ett säkert kort om man får panik över vad man ska ha på sig... det är bara att slänga på sig klänningen och lägga till smycken. Jag får väll alltid någon kommentar om att jag visar brösten nästan helt och hållet, vilket är fel! Bara lite.


I don´t give a fuck about it!

 


Sjukt mycket!

Jag har märkt att när jag har sjukt mycket att göra orkar jag inte skriva i bloggen och tiden räcker inte till. Jag vill kunna vara duktig och skriva för det blir som en dagbok för mig och andra kan läsa om mitt liv. Jag ska försöka få till tid för att skriva för jag mår bra av det. Vill även börja skriva om hur jag tänker om olika saker och ting. Jag får hoppas på det bästa att jag klara av det.


Min helg har jag varit på Väla och vi har även haft fest hemma, drack nog lite för mycket och hade nog en för djup urringning. Men jag bryr mig inte, jag gör mina val själv. jag gillar att gå min egen väg, varför följa andras när man kan gå sin egen väg. Spelet med andra ord är sjukt kul och kan spelas hur länge som helst. Har kommit på att man kan använda det som ett fyllespel. Men jag gör alltid spel till fyllespel, vet inte varför men jag gillar att dricka och ha roligt. Men kan tillägga att jag verkligen inte dricker varje gång jag går ut. Jag behöver inte det, det funkar att ha minst lika roligt som alla andra har som dricker.


Igår var jag i Lund hela dagen och träffade Sara, vi satt på Ariman nästan hela tiden och drack kaffe som vanligt. Andre kom förbi vilket var toppen, träffar inte honom så mycket men det är en person som etsar sig fast i hjärnan på en. Det går inte att glömma honom och man bryr sig om honom. Bjöd honom på en cigg för att han inte sitter inne med en guldgruva direkt. Dagens goda gärning. Senare på dagen kom en killkompis till Sara ditt, han var mycket intressant att prata med. Vi alla pratade om hur materialistiska alla har blivit och att barn är det. Det materialistiska är inte alltid så bra, skapar ju en hel del problem världen över.


Idag har jag fixat en massa grejer hemma och städat badrum för jag hade vänner över på en fin middag under kvällen vi spelade även spelet med andra ord, blir sjukt hetsigt och jag ska alltid vinna. Är farligt med mig när det gäller spel likadant med idrott jag ger mig inte förrän jag nästan är död.


Jag mår även bättre som människa nu. Jag mår ju bra men inte toppen men nu börja det klättras upp mot toppen.      


Linnea är mycket sömnig

Hon skulle ha sovit för en timme sedan men datorn förstör för henne. Hon är en barnslig vuxen personen som skriver i tredjeperson. Hon vet inte varför men det skulle kunna bero på att hon behöver kojsa nu... vilket hon ska!

Vad vet jag

Jag har ingen aning över vad jag sysslar med nu förtiden, eller kanske jo!
 


Varför anställa en seg jävel?

Parkarbetare borde jobba profosionellt och snabbt för det ska bli valuta för pengarna för kommunen men icke sa nicke. Den där jäveln har varit uppe i samma träd i två timmar för att plocka ner en ljusslinga. Jag förstår mig inte på honom, han måste vara en lat jävel. Men jag misstänker att hans taktik är att jobba långsamt för att tjäna mycket pengar.


i need to puke

Ih, det gör så pip ont!


It´s hurt!

Idag har jag varit fantastisk duktig! Tandläkaren fick ett besök av mig och jag är mega rädd för tandläkaren. Jag gick dit. Jag fick bedövning, borrade och fixade med en tand i över en timme. Jag kunde inte le med ena sidan av munnen efter det. Läppen ser mycket konstig ut. Skulle jag dricka så ja det bara rann ut ur munnen. När bedövningen släppte fick jag väldigt ont men ska dit i morgon för att kolla till tanden och få värktabletter utskrivna. Men min tandläkare Linn är hur go som helst att ha och göra med. Har haft henne i några år och hon jobbar i Viken. Skulle aldrig få för mig att gå hos någon annan och framförallt inte i Höganäs. Var jag än kommer att bo i framtiden så tänker jag gå hos henne fast att jag kanske bor i USA eller något sådant. Men jag har ont, ont!


Ikväll var jag hemma hos Caroline oh hennes familj. Mysigt!

 

Hur funkar en garderob?

Jag vet inte riktigt, jag har kläder lite överallt här hemma. Sist jag använde resväskan var för två veckor sedan men kläderna har inte hittat till sin rätta plats. Jag har ingen aning över hur det ska komma till garderoben. Hm eller jo men jag orkar inte ta tag i det. Har kommit på att det blir lättast för alla om vissa av mina klädselplagg ligger i en resväska. För då är det bara att gå dit och titta om något behöver tvättas. Bh: n jag har liggandes på golvet borde hamna i resväskan men jag orkar än sen gång inte lägga den där. Höjden av lathet?!
 




Fuckat

Det har varit lite fuckat för lilla mig i några dagar. För mycket att göra och för mycket sömn som resulterar i ingen sömn alls. Ja det är tuffa tider för en del...


Australia

Jag gråter och skrattar, blir förbannad och glad. Jag får hopp och inser att man kan kämpa för det man vill och tror på. Filmen Australia är en av de bästa jag har sett. Man ska aldrig ge upp.   


Imorgon är det skola som gäller, fast bara en lektion. Måndagar är en bra dag. Allt får en ny början och man har ny energi fast att den inte finns där efter somliga helger så finns den där ändå.


Fightat med brosan idag

Jag och min lillebror är knasiga. Han kan vara sjukt vuxen, komisk och underbar. Men ibland så är hans favorit syssla att ge sig på storasyster som inte är lika lång och stark. Han bara springer mot mig och ska försöka få mig att dunsa rakt ner i marken men icke sa nicke idag. Storasyster kan ibland vinna! Vid matbordet idag så höll vi på att reta lillasyster som blev piss of på oss. Men vi garvade som fan. Men fy vad jag blev förbannad på pappa, han började helt utan anledning dra upp låten it´s a bög in da box på tapeten. Skitkul var den i somras men nu är den bara irriterande. Jag spelade bowling idag men kom sist som vanligt och tur var väll det för jag hade inte förväntat mig något annat, så lika bra att håla sig till sina förväntningar.


Jäkla vilket liv det kommer att bli!

Ikväll har jag bakat kladdechocklad muffins. Finns knappast inget godare. Jag fick för mig att pudra dem med florsocker och har inte orkat städa upp efter mig. Min pappa kommer att bli rosenrasande och undrar vem som var här i natt och vad det är för vitt pulver som ligger på köksbänken när han ser det i morgon. Kommer att bli så jävla kul att se honom rasa in på mitt rum och skrika och ifrågasätta vad jag sysslar med. Dock ingen fara denna gång.

 


Hm varför?

Jag älskar svamp och proviva!

I hate the fucking ice!

Jag har nog varit en Bambi i mitt föra liv. Jag har halkat tre gånger på is nu, skadat båda mina armbågar och knän. Det gör ont och min fot kan gå och dränka sig. Jag förstår inte det, alla andra klara sig men bara det kommer minsta lilla isfläck så är jag körd. Jäkla loser, Linnea!  


Veckans tips

Kämpa inte mot dig själv, kämpa med dig själv!


Linnea halkar över isen

Jaha nu har man fuckat sitt knä lite och har ont i armbågen. Jag är klantig. Jag var ute och gick med Amanda igår, när vi började gå till Mölle var det ljust ute och jag tänkte inte på att det kunde bli mörkt så jag struntade att ta med ficklampan. Men det var inte begåvat gjort men man kan inte kräva att jag ska vara smart i alla lägen. På vägen hem när vi gick på Fäladen i Nyhamnsläge sade jag till Amanda att du får hojta till om det är något på marken och precis innan jag skulle säga klart meningen halkade jag på en stor jäkla isfläck, den var även vatten där. Det blev en blöt Linnea. Måste ha sett roligt ut, ramlade på rumpan och vek ena armen och knäet. Shit happends. Men jag klarade av att gå hela rundan igår, mycket stolt över mig själv och Amanda var också stolt över mig. Men släpade med min cykeln till Nyhamnsläge ifall att jag skulle vara mega trött på vägen hem men jag klarade det!      


Linnea har inte sex när hon ska rasta av sig, hon åker till…

Busfabriken med sin kusin. Varför ha sex när man kan klättra och stoja en massa annat. Jag har nästan aldrig haft så roligt som jag hade det idag och jag behöver nog inte träna på ett år framöver. Men okej sex är alltid sex men busfabriken är jävligt roligt. Fråga mig inte hur jag fick till denna jämförelse!  


Jävligt bra gjort av EU!

Jag hittade denna artikeln på expressen http://www.expressen.se/halsa/1.1421649/cigarett-slacker-sig-sjalv-nasta-ar . Jag blev mycket imponerad över detta beslut. För vissa rökare är ju lite korkade som glömmer att fimpa sin cigarett, vilket kan leda till att det börja brinna. Men skulle cigaretter bli olagliga i framtiden dränker jag mig själv.


Spotta

Jag är trött på människor som gnäller på mig när jag spottar. Vad ska man göra med överbliven saliv? Svälja? Nej, jag spottar hellre. Nu är det så att jag inte spottar inomhus för det hoppas jag att ingen gör mer än i vasken i badrummet. Jag spottar utomhus på marken, inte på någon eller mot någon. Men får ofta höra av familj och andra människor att det är fult att spotta och det ser obegåvat ut. Men varför gnälla över en sådan sak, det påverka inte dem på något viss.


Rastafari

Min alldeles egna rastafari är Amanda, världens mesta, bästa Amanda!
 


Jävla äcklen

Jävla äcklen finns det gott om, riktiga svin som tror att de kan få vad de vill. Men de är bara offer till sin egen fulhet och IQ-befriade hjärnor. Vem fan på 48 år med en mage stor som en ko kan tro att jag vill träffa honom?! Jag är med på en dejtingsida på Internet för att se vad det är för människor som hänger på sådana ställen. Finns lite guldkorn men de flesta får gärna dränka sig. De är för fula för att kunna få någon i verkligheten och de tror att någon dum liten jävel på Internet skulle vilja träffa dem. Men va fan sådana gubbar är bara för mycket för min hjärna. Ska man skicka något till mig får man för fan se bra ut och ha något att erbjuda, men de fattar inte sådana idioter. Skulle gärna vilja lägga upp bilder men då blir man väll stämd eller något. Det ända positiva med sådana människor är att de är så jävla komiskt rubbade till max.
 



Linnea ett fyllesvin

Nyår var Nyår, det var mega nice! Jag stod upp i mina klackarskor hela natten, vilket betyder att jag hade lite förstånd kvar när natten den slutade. Men inte mycket. Jag drack som ett fyllesvin. Man behöver inte vara man för att kunna dricka mycket, jag är ett levande bevis för det. Började med vin hemma på eftermiddagen. Jag var den enda hemma som drack men vissa är ju tråkiga. När jag kom hem till Caroline och hennes familj shottade jag med hennes pappa. Jag fick i mig allt från starkcider till Jägermeister till Bacardi russ spritzer till champagne till vin till Minto m.m. Jävligt kul kväll. Dansade gjorde jag mycket, fråga mig inte om klänningen kunde hålla mina bröst på rätt sida tyget för det har jag ingen aning över. Män är som män är avslutar jag detta inlägget med!



Caroline











Saga och Caroline



Choklad fondue



Många generationer vid middagsbordet, kolla in slipsen! cool.


Ego nr ett

  Jag är ett jävla ego!


                   



 


RSS 2.0