Träna

Ska snart iväg och spinna med mamma, mitt nya onsdags göra. Tycker lite att passen är för lätta men jag får vara snäll mot mamma.

Jag tog blodprov innan i dag, tuff som jag alltid försöker vara när jag tar blodprov så skrek jag inte fast det gjorde j'kligt ont. Men har man byggt en image på att smärta inte finns så får man leva efter det. Har plåster och bandage överallt nu haha Krigsskador kan jag leka att det är.

4/5 Möte i skolan.

Jag hade en fantastisk mysig dag igår. Var med familjen och käkade rosa prinsesstårta som jag själv hade lagat. Fick pengar m.m. Har även fått en vinflaska fast den användes flitigt på valborg, den natten var knas vakande upp flera km ifrån Häganäs och fick gå hem mitt i natten. Ska undvika att göra det igen. Jag träffade Hanna från sthlm på dagen för att säga hejdå för hon skulle hem igen och nu dröjer det ett bra tag igen innan hon kommer ner hit. På kvällen/natten var jag hemma hos Amanda och käkade upp resterna från tårtan. Kom inte hem förrän fyra på natten och somnade fem och gick upp sex för jag har varit på möte i skolan för att komma på hur jag ska lyckas med att gå klart. Vi ska ha ett möte med alla som hjälper mig just nu och komma fram till en plan känns skönt för det behövs, jag måste ha något vettigt att göra om dagarna och inte bara vara sjukskriven. Känns som på första gången på riktigt länge att det nu kan finnas en lösning på min situation! 

19 år

Hej, allihop igen! Tänkte börja blogga igen för att få lite ordning över mitt liv. Det passar perfekt att börja göra på sin 19 års dag. Jag kan inte riktigt förstå att jag fyller 19 år idag känns som att det inte var längesedan man lekte runt på dagis och inte tänkte på morgondagen alls. Det var skönt men nu ska man planera sin framtid. Får se hur det går!


RSS 2.0