Kvällarnas kväll!

Nyårsafton ikväll, jag vet inte hur själva natten kommer att sluta, det får vara upptill stjärnorna att bestämma. Jag lämnar det åt ödet. Jag har alltid varit den galna på nyår, denna kväll/natt finns det inga gränser. Det som händer på nyår det händer, finns inget att tänka över. Gör vad du vill! Vad jag har gjort de senaste nyåren tänker jag inte direkt gå in på. Mycket av det jag har hittat på ska inte allmänheten få reda på. Det skulle kunna bli ett jävla liv då från allt och alla. Jag är den jag är.


Kvällen börjar med en fin middag hos en kompis familj. Har varit iväg och köpt en fin blomsterbukett till värdinnan. Vill inte komma tomhänt till henne för hon är väldigt snäll mot mig alltid och man går inte bort utan en present har jag fått lära mig sedan jag var en liten knod. Kvällen fortsätter med en förfest, var den är har jag ingen koll på som vanligt. Kvällen avslutas med the tivoli, vi fixade biljetter för att komma in tanke på att vi bara är 18 och man måste vara 20 annars. Ja vad som händer efter det eller på the tivoli det låter jag vara osagt...



 




Happy new year!
   


Mina nyårs mål 2009!

Har precis skrivit klart mina nyårs mål. Jag väljer mål för det är mer positivt gent i mot löften. 2008 var ett hyfsat år men 2009 ska bli mitt år. Jag ska se till att jag fixar allt jag vill, inget ska få hindra mig. Bättre hoppa och komma halvvägs än att inte hoppa.


Big No, No att bita på naglarna, de ska vara fina och målade i en härlig färg(Hongkong från mavala) till sommaren.


Inte äta rostad lök för pappas skull (han tror att man dör av lite transfetter) och för min egen kropps bästa.


Läsk är lika förbjudet att dricka som T-sprit, men light går bra.


Bli fusk vegetarian, kött är inte bra.


"Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" - Fortsätta power walka varje dag, ett måste!


Allt godis bytts ut mot frukt, godis är bara skit som sätter sig i blodkärlen och ger en hjärtattack när man är ca 40 + Så inget mer godis, Men en gång i månaden får jag väll unna mig det!


Läsa ännu mer böcker, vill kunna bli lite mer kultiverad.   


"Det finns inga gränser, bara avundsjuka människor" tänka på att våga ta för sig ännu mera och se till att få mina drömmar sanna.



Tennisveckan i Båstad ska bli ännu vildare i år än vad den var förra året...


Släkten är värst

Min släkt är något som spelar i en egen liga. Den är underbar men knasig på många sätt och vis. Vi hade jul släktkalas nu ikväll med ett enormt stort julbord. Vi är komplicerade också, någon är laktosintolerant (jag) och några är glutenintoleranta. Det är svårt att få ihop det när det gäller julmat då. Men kul var det. Vi slogs om Aladin asken så att min mamma fick rycka in för att jag och min lillasyster inte skulle döda varandra. Finns bara en bit vi vill ha och det är den vita. Två lager finns ju så det löste sig när mamma påminde oss om det. Jag undrar om jag någonsin kommer att bli riktigt stor.


 


Fjäll lunch

Mamma är snäll, hon tycker att man ska äta och hon vet om att jag är för lat för att laga lunch till mig själv varav hon skickar med mig mat. Det blev fjäll lunch, mega gott. Gulaschsoppa med rostad macka, kan knappast inte bli bättre när man vill drömma sig bort ett tag till fjällen.

   


Död fattig lapp enligt paketet.

Jaha rökning dödar, som att jag inte redan vet det! Level är ett jävla skit märke att röka men min ekonomi blir inte stadig förrän idag vilket innebär skit cigg. Stackars mig!


Litauisk hora!

Hej!

mitt namn är Linnea Lundström, Litauisk Hora. Som ni ser på bilden nedanför liknar jag inte alls en Litauisk hora men vänner likt min egen pappa av kött och blod påstår att jag gör det. Jag kan inte förstå varför de ska anklaga mig för att se ut som en sådan.   


Ängel och djävul

Jag Linnea, vem är jag egentligen? Många har fått bilden av en ängel men de som lär känna mig under ytan vet om att där inne i mitt hjärta bor det en liten djävul som kan hitta på allt möjligt, lagligt som icke lagligt, snälla saker och mindra snälla saker. Ödmjuk och galen är jag med. Spontan är jag samtidigt som jag är perfektionsist som gillar kaos.


Ängeln är jag bara när jag måste annars gillar jag själv den andra sidan av mig.


Fråga mig inte vad jag har gjort, fråga mig istället vad jag har kvar att göra!



Ps. okej, ni får fråga men inget skit efter svaret!
 


Msn konversation med min pappa

Min pappa i ett nötskal, han skriver väldigt ofta till mig på msn när han är på jobbet,  men fråga man honom något är han kort i ton och efter bara några minuter inflickar han ett hejdå. Inte så kärleksfull är hans ton på msn


Per säger (11:34):

Är du inte på Väla?

Linnea säger (11:35):

mamma ska köra mig och emma dit lite senare idag!!!!!!!!!!!

Per säger (11:37):

Aha

Linnea säger (11:37):

så tyckte hon att jag skulle fråga dig om du kunde hämta oss där när du kör hem!

Linnea säger (11:37):

så slipper jag och emma åka kommunlduma bussar hem

Linnea säger (11:37):

snälla

Linnea säger (11:37):

snälla

Linnea säger (11:37):

snälla

Per säger (11:37):

Om det passar i tid så men inte annars

Linnea säger (11:38):

ja men när kör du hem då?

Per säger (11:38):

Inegn aning nu - när jag är klar med jobbet inför julen

Linnea säger (11:38):

okej men du kan hämta oss innan åtta på väla va?

Per säger (11:38):

Inte så sent

Linnea säger (11:39):

vadå inte så sent?

Per säger (11:39):

Jag åker hem tidigare än 8

Linnea säger (11:40):

okej bra

Linnea säger (11:40):

så vi slipper stå ute och frysa på väla

Per säger (11:40):

Hej då

Linnea säger (11:40):

mäh vänta

Linnea säger (11:41):

kan du ringa oss när du kör och säga var du ska hämta upp oss?

Per säger (11:41):

jess

Linnea säger (11:41):

gött

Linnea säger (11:41):

skepp o hoj!

Per säger (11:41):

Jag bnehöver jobba

Linnea säger (11:41):

ja därför skrev jag skepp o hoj

Linnea säger (11:41):

kram!

Per säger (11:41):

Blöockar dej snart!!!


 Hm denna snubbe är väldigt lik min pappa... HA HA


Lördag, 13 december.

Jag kom ju hem tidigt i morse och hoppade in i duschen innan jag somnade. På sen morgon väcker min lillasyster mig och skriker upp ur sängen hur ska du ha det?! Ska jag platta ditt hår eller inte. Jag bara nuänej och somnade om. Vid tolv vaknade jag och skriker på min lillasyster att nu ska hon platta mitt hår och hon skäller ut mig i vanlig ordning att jag först säger nej men sen vill jag något när jag har kommit upp ur sängen. Men hon fixade det, hon är en ängel. Hon hade själv bråttom för att passa min mosters barn då vi ska ut på kvällen. När mitt hår är fixat hinner jag precis springa ner till ATG ombudet för att köpa cigg, menthol de luktar godast. Klänningen jag har på mig är RÖD, har aldrig haft en röd klänning på min kropp tidigare men någon gång måste bli den första. Fick hur mycket komplimanger som helst för min outfit av mina nära och kära och även av människorna som var ute den kvällen. Mamma, Uffe och hunden hämtade mig vid tre, så åkte vi till Båstad för att lämna hunden hos mormor och morfar för ingen var hemma så hon fick hänga med ditt. Som vanligt i bilen är det jag som tror att jag äger allt tal utrymme, men när jag blev pikad fick de lita lättare för sig att prata. Mamma körde ner oss till Ola (min morbror) och hans flickvän för att börja kvällen där. Det blev en öl och när vi sällskapade vid soffgruppen blev det julgodis som Sandra hade gjort. Till det fick vi portvin (hatade det innan men detta var banne mig gott). En taxi kom och hämtade oss och vi hamnade i Hishult, fråga mig inte var det ligger, för det vet jag inte! Men gott julbord var det där men saknade knäcken. Jag drack bara en Skåne till sillen, för jag var inte direkt sugen på snaps. Till allt annat på julbordet blev det julöl. Det var roliga samtal under hela tiden och av och till fick jag sällskap när jag skulle ute och röka. Det var rätt kul varenda gång jag gick ut öppnade gammal som ung dörren åt mig. Då känner man sig happy. Efter all mat blev det sprit som gällde. Mamma bjöd mig på två Jägermeister shotar, det trodde jag aldrig att hon skulle köpa till sin galna artonåriga dotter. Jag drack päron cider och lite gin och tonic med. Men jag stod jätte bra på mina ben och fötterna var placerade i ett par högklackade skor på tio cm men det gick utmärkt. Jag kan. När vi kom till Båstad tog vi en paus i Hemmeslöv  för att lämna av min moster och hennes man. Väll framme hos Ola valde de gamla att gå hem (läs mina morföräldrar) vi andra gick till Sand för att fortsätta kvällen där. Blev bjuden på lite drinkar, mycket mysigt. Pratade väldigt mycket med Olas flickvän och Davids flickvän. Mycket trevliga är de. Hände hur mycket som helst denna kväll men orkar inte skriva om allt. Men på vägen hem sprang jag nästan, var svinkallt och slaskigt men jag överlevde det. De andra lunkade bara på.



En mycket rolig kväll med mammas syskon och nu har jag lovat att jag ska hänga med varje år då detta redan är en tradition sedan många år tillbaka i tiden. Det roliga var att alla tyckte att jag var en mycket sött, rolig och duktig dotter till mamma. (Duktig kan ju alltid diskuteras när det gäller mig men men)        


Fredag, 12 december.

Världens knasigaste Lucia vakande blev det i natt. Jag var hemma under hela dagen och tog det lugnt. Var rätt sliten. Jag käkade tacos på kvällen som kvällen innan, lite uttjatat blir det. Men det är OK. Vid bordet hade vi en väldigt rolig diskussion angående sex. Min pappa vill absolut inte prata om sånt och mina små syskon på 13 och 15 år tycker det är mycket roligt och Emmas kompis som var där sa inte mycket. Men nu har jag fått reda på en hel del av min pappa som jag inte visste haha. Min lillasyster tjatade hela tiden om att jag har haft sex m.m och min lillebror... hon har väll för fan inte haft sex. När skulle Linnea ha haft tid med det. Hm jag kör gärna på min lillebror Wilhelms sida. Känns tryggast så när det gäller min familj. Det de inte vet om har de inget ont om. I alla fall när det gäller mig och mitt liv. När klockan blev halv tolv på kvällen cyklade jag hem till Amanda för att se på film för ingen av oss orkade supa skallen av sig. Min första nyktra Lucia vakande på flera år. Kan tillägga att alla undrade vad det var för fel på mig, men jag kan väll inte vara på topp alltid. Men saknade lite allt skit och goa grejer jag brukar göra denna natt som ofta går till historian. De två senaste gången skulle jag inte kunna berätta för någon om vad jag gjorde... det är bara de berörda parterna som vet om det. Linnea kan ha väldigt kul med andra ord.


Jag kom hem vid fyra och hoppade in i duschen för att mitt hår skulle vara torrt när jag vaknade så att lillasyster skulle kunna platta det innan jag ska ut på lördag kvällen. Somnade halv fem.      


Torsdag, 11 december.

Idag träffade jag Caroline på stan och hämtade ut bilder till henne som hon skulle använda till julklapp. Vi hann precis med bussen hem till henne där vi fixade till världens finaste julklapp. Vi lagade tacos till oss själva och hennes lillebror och pappa, men de åt inga grönsaker då de anser att de är farliga likt min egen pappa. Det som är så himla gott. Det var kul att träffa hennes mamma då hon gillar mig mycket, hon tyckte synd om mig som inte hade en chokladkalender så hon trollade fram en till mig. Nu kan även jag få räkna in dagarna till julafton också! Men det var synd att Ebba hade gått i vila, hon vill nästan hänga med mig hem i vanliga fall (en ödla). På kvällen åkte vi i väg med hennes familj och såg på hennes pojkvän som var med i en Lucia konsert. Jag brukar inte gilla sånt, det känns så kyrkligt men den var jätte bra. Hade kunnat tänka mig att se den en gång till.   


Torsdag, 11 december.

Jag pratade med en av mina bästa killkompisar i telefon idag. Mitt i samtalet då vi pratar om fotboll kläcker jag ur mig utan att tänka mig för; du vet om att det där med sex är bara så överskattat!


Samtalet följdes av detta:


K - hörde jag rätt Linnea, kom det verkligen från dig?

Jag - ja, sex är bara så överskattat

K - Linnea, har du slagit i huvudet igen?

Jag - Hursa?

K - Haha det är likadant som förra gången

Jag - va vadå?

K - jag vet att du vet vad jag tänker på!


Jag lade på och två minuter senare fick jag ett sms.


Sms - Ryck upp dig för fan ditt fån, detta är inte likt dig! Vi båda vet om att du kommer att ha glömt bort vad du sade om en dag eller två... eller behöver jag ta upp vad du gjorde under Tennisveckan för att få dig på andra tankar!?


Hm nu i efterhand fattar jag inte mig på detta. Det måste ha varit ett spöke som tog över mitt huvud just då.


Onsdag, 10 december.

Nu sitter man vid datorn med Amanda i soffan. Vi har varit duktigare än duktigast detta dygn, vi har fixat och donat i hela min lägenhet så den är toppen fin. Det är mega skönt, ordning och reda gör det lite lättare att leva ibland. Men det får inte vara det alltid för då blir det bara tråkigt. Lite kaos är som sagt bra.  


Måndag, 8 december.

Jag är världs bäst på att försova mig, sängen är så varm och lockande. Bara att få ligga i min säng är fantastiskt. Ska släppa med mig den när jag flyttar hemifrån. Ibland finns även turen på min sida, har bara en lektion idag så missade inte allt för mycket. Men nu när jag tänker efter blir jag lite frustrerad över mig själv. Hade varit jäkligt enkelt att gå upp och hoppa in i duschen och åka iväg till skolan och sova när jag kom hem. Men min hjärna registrerade inte den tanken klockan åtta idag. Nu ska jag titta framåt och inse att jag ska städa badrum här hemma, hur lyxigt låter inte det?! En tur in till stan ska också hinnas med, måste få tag på en röd kort klänning att ha på mig på lördag då jag ska äta julbord med mammas syskon m.m. Träning står långt ner på min lista men jag måste ge mig ut på en power walk ikväll för att få igång min kropp.     


RSS 2.0